20 minuuttia aamunkoittoon – Pimeyteen perustuva hahmotasoluettelo 15 (2024)

20 minuuttia aamunkoittoon – Pimeyteen perustuva hahmotasoluettelo 15 (1)

  • Otsikko: 20 minuuttia Aamunkoittoon
  • Release Date:
  • Kehittäjä:
  • Kustantaja:
Tiedot 20 minuutista aamunkoittoon ovat vielä epätäydellisiä. Auta meitä täyttämään pelin tiedot tämän avulla Yhteydenottolomake.

Koska tein asetasoluettelon, ajattelin, että voisin myös tehdä hahmotasoluettelon. Järjestän hahmot sen perusteella, kuinka helppoa tai johdonmukaista on voittaa heidän kanssaan Darness 15:ssä sekä hyödyntää heidän synergiaansa aseiden ja taitojen kanssa. Järjestän ne S:stä D:hen tasoluettelon mukaisesti. Huomautus- Kaikki hahmot pystyvät täydellisesti voittamaan tietyillä aseilla, minä vain vertaan niitä toisiinsa.

S-taso - Abby, Spark, Shauna

Abby- Tämä ei ole yllätys, Abby on pelin vahvin hahmo. Hän pärjää hyvin melkein kaikilla aseilla, mutta erityisesti kaksoispistoolit ja batgun tekevät vakavaa työtä. Edes kranaatinheitin ei ole puoliksi huono hänelle. Hänen 3 ainutlaatuista taitoaan ovat kaikki erinomaisia ​​tai ok, joista 2 on hienoa ja yksi vain ok, joten tämä on hyvä juoksun rakentamiseen. Taidot ovat hämmästyttäviä Abbyn kanssa, sillä hän pystyy levittämään huurretta lyömättömällä arvioijalla ja ammusten lisääntyminen on hänen kanssaan naurettavaa. Lisäksi salama on erittäin hyvä, koska se lisää hänen aikaa hänen kykynsä.

Spark- Spark on erittäin hyvä hahmo, joka pystyy työskentelemään hyvin monien aseiden ja taitojen kanssa. Hän toimii hyvin lähes kaikkien aseiden kanssa, paitsi poikkijousi ja kranaatinheitin, mutta hänen suosikkiaseensa ovat Dual SMG:t, koska se mahdollistaa paljon enemmän valoa. Siitä puheen ollen, valaistustaito on hänelle varsin hyvä, koska se voi saada häneltä lähes rajattoman määrän ammuksia ja tehdä paljon vahinkoa. Hän on keskiverto huurteen levittämisessä ja yhdessä hänen valtavan valaistus-/palo-synergiansa kanssa se on melko vahva. Hänen ainutlaatuiset taitonsa vaihtelevat ok:sta loistoon, joista kaksi on erinomaista ja yksi ok.

Shauna - Aloitushahmo on myös yksi vahvimmista. Hän pystyy pyörittämään taitojaan uudelleen, mikä on hyödyllistä korkeammilla pimeyden tasoilla. Mutta se, mikä saa tämän hahmon S-tasolle, ovat hänen ainutlaatuiset taitonsa. Kaikki kolme ovat pelin parhaita ainutlaatuisia taitoja. Halo on heikoin näistä kolmesta viivästyneen vaikutuksensa vuoksi, mutta on epäilemättä melko vahva. 40 % ylimääräinen XP on ehdottoman korvaamaton, koska sen avulla voit olla vaikeuskäyrän edellä. Ja x3 seuraavaan päivitykseen on peli räjähtävän hyvä, koska sen avulla voit tulla voittamattomaksi. En kuitenkaan pidä tämän taidon absoluuttista huippua hänen luokittelussa, joten en arvostellut häntä korkeammalle. Hänellä ei ole erityisiä synergioita minkään aseen tai taitojen kanssa, ja mikä tahansa voi toimia hänen kanssaan.

Taso - Timantti, Lilith

Timantti-Timantilla on paljon terveyttä, mikä ensi silmäyksellä ei ehkä vaikuta isolta jutulta, koska sinun ei pitäisi saada osumia usein, jos pystyt voittamaan pimeyden 15 jatkuvasti. Diamondista todella hyvän tekee hänen ainutlaatuiset taitonsa, jotka kaikki lisäävät hänen tilastojaan vaurioiden ottamisen tai paranemisen perusteella, mikä tarkoittaa, että voit hyödyntää korkeaa HP:täsi muiden tilastojen saamiseksi. Tämä voi riistäytyä käsistä melko nopeasti, jos saat HP:n regen-taidon varhaisessa vaiheessa riimujen ohella, voit saada melkoisen määrän tilastoja HP:stasi. Muutoin hän tekee synergioita kaikkien aseiden tai taitojen kanssa.

Lilith- Lilithin erikoisuus on kutsuminen. En kuitenkaan pidä erityisesti kutsuvasta leikityylistä ja mielestäni sinun pitäisi valita toinen reitti. Jopa ilman kutsumisreittiä Lilith saa periaatteessa ylimääräistä vahinkoa jokaisesta tappamisesta, joten mielestäni hän on edelleen melko vahva. Jos haluat mennä kutsupolulle, batgun on ilmeinen valinta, muuten jokaisella aseella ei ole erityistä synergiaa Lilithin kanssa. Hänen kolme ainutlaatuista taitoaan vaihtelevat huonosta hyvään. Taito, joka tekee kaksi kalloa per tappo, on varsin hyvä rakenteesta riippumatta, ja se, joka lisää voimakkaasti kutsuvahinkoa, on hyvä kutsurakenteisiin ja parantaa kalloja. Toinen on huono, koska se ei yksinkertaisesti ole yhtä hyvä kuin kaksi muuta.

B-taso - Scarlett

Scarlett- Hänen oletetaan perustuvan tuleen, mutta en erityisemmin arvosta palamistilan vaikutusta. Kuitenkin, miksi hänen kykynsä on hyvä, ei johdu palovammoista, vaan sen kyvystä levittää huurretta, koska sillä on ääretön lävistys. Scarlett pelaa erityisen hyvin kahden SMG:n kanssa, koska se antaa hänelle mahdollisuuden vyötätuleen. Hänen ainutlaatuiset taitonsa ovat varsin hyviä, paitsi se, joka lisää palovammoja luotivaurioiden kustannuksella.

C-taso - Hina

Hina- Valitettavasti Hina on pelin huonoin hahmo, sillä hänellä on vain pehmeä synergia summon buildien kanssa ja taaskaan summon buildit eivät ole suosikkini. Hänen kykynsä lyödä ja asettaa varjoklooni ei ole hyvä, ellet hanki hänelle yhtä hyvää ainutlaatuista kykyä, joka tekee hänestä voittamattoman rynnättäessä ja vahingoittaessaan kaikkea, minkä läpi törmäät. Tämä kyky esti minua asettamasta häntä D-tasolle, koska se on oikeutetusti vahva, mutta ei tarpeeksi, jotta en voisi nostaa häntä C-tasolle.

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten 20 minuuttia Aamunkoittoon opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut [ATG] Derrick770. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
20 minuuttia aamunkoittoon – Pimeyteen perustuva hahmotasoluettelo 15 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 6003

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.