Android 7.0 Nougat Archives (2024)

Android Nougat is de opvolger van Android 6.0 (Marshmallow). Deze nieuwe Android-versie biedt weer enkele handige functies voor je Android-toestel. Google heeft diverse testversies van Android Nougat beschikbaar gemaakt, die makkelijker dan ooit te installeren is. Google maakte bekend in juni bekend dat Android 7.0 Nougat de volledige naam is van het besturingssysteem.

Lees verder na de advertentie.

Steun Android Planet

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android Nougat videoreview

Android 7.0 Nougat Archives (1)

→ Check ook ons Android 7.0 update-overzichtom tezien welke toestellen de Android 7.0-update krijgen. Dit overzicht wordt dagelijks bijgewerkt.

Nieuwe functies in Android 7.0

Android Nougat biedt een boel nieuwe functies voor je smartphone en tablet. De onderdelen waarvan bekend is dat ze in de update terugkomen, hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • Twee apps tegelijk tonen met splitscreenmodus
  • Picture-in-picture-modus voor video’s
  • Automatische updates op de achtergrond
  • VR-modus maakt het besturingssysteem geschikt voor virtual reality
  • Nieuwe look voor mapjes
  • Sluit alle apps tegelijk met een nieuwe knop
  • Nieuwe en betere emoji
  • Nieuwe notificaties om sneller berichten te sturen
  • Doze verbeterd en databesparingmodus
  • Een geheel vernieuwd instellingenmenu
  • Meer mogelijkheden voor Android for Work
  • Diverse bugfixes en stabiliteitsverbeteringen
  • Android Nougat releaseop 22 augustus 2016

Steun Android Planet

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Twee apps tegelijk tonen met splitscreenmodus

Met de splitscreenmodus kun je op je Android-toestel twee apps tegelijk draaien. De apps nemen dan elk de helft van het scherm in beslag. Deze functie was al onderdeel van een previewversie van Android Marshmallow, maar niet meer terug te vinden in de uiteindelijke release van Android 6.0. Mogelijk werkte het systeem nog niet helemaal naar wens, maar nu heeft Google er een jaar langer aan gewerkt.

Android 7.0 Nougat Archives (2)

Het scherm wordt in tweeën verdeeld door van onderen naar boven te swipen. Hierna wordt de grootte van de apps aangepast aan de hoeveelheid ruimte die ze op het scherm krijgen. Op Android-smartphones worden de apps boven en onder elkaar geplaatst, terwijl applicaties op tablets naast elkaar worden getoond. Applicaties passen zich automatisch aan wanneer je de smartphone in de landschapsmodus gebruikt.

Een vergelijkbare functie is al een tijdje aanwezig op toestellen van Samsung en LG, maar het is nog niet standaard onderdeel van het Android-besturingssysteem. Ook Apple heeft een splitscreenmodus toegevoegd in de laatste versies van iOS.

Picture-in-picture-modus voor video`s

Android 7.0 Nougat bevat ook een handige picture-in-picture-modus. Deze functie werkt op eenzelfde manier als de YouTube-app. Het is mogelijk om video`s te verkleinen en verplaatsen, zodat je tegelijkertijd een andere app kunt opstarten. Multitasken wordt hierdoor makkelijker, omdat je bijvoorbeeld je mail-app kunt starten terwijl je een video bekijkt.

Android 7.0 Nougat Archives (3)

Automatische updates

Misschien wel de handigste verbetering is dat beveiligingsupdates met Android Nougat op de achtergrond worden gedownload en geïnstalleerd. Dit betekent dat je zelf niet meer de instellingen hoeft in te duiken om updates te installeren, omdat dit automatisch door het systeem zelf wordt gedaan. Een fijne feature, omdat je zo nog sneller alle beveiligingsupdates draait. Daarnaast zijn de meldingen van apps die aan het updaten zijn, in Android Nougat verdwenen.

VR-modus

Google geeft steeds meer prioriteit aan virtual reality en daarom is er een VR-modus in Android 7.0 Nougat verwerkt. Dit maakt het besturingssysteem geschikter voor virtual reality. De meeste fabrikanten kunnen straks aan de slag met de modus, al ontbreken Lenovo en Sony in het rijtje.

Nieuwe notificaties

Android 7.0 Nougat Archives (5)

In Android Nougat gaan ook de notificaties op de schop. Naast een verbeterd uiterlijk is een Direct Reply-functie toegevoegd. Met deze nieuwe feature is het mogelijk om sneller op berichten te reageren. Dit werkt op eenzelfde manier als bij Facebook Messenger en Google Hangouts. Gebruikers kunnen vanuit de notificatiebalk een reactie op een bericht typen en versturen. Handig is dat in Android Nougat elke app van deze optie gebruik kan maken.

Ook nieuw is dat Android Nougat notificaties bundelt. Ontvang je meerdere meldingen uit dezelfde app, dan worden ze gebundeld tot één notificatie. De verbetering komt vooral van pas bij groepsgesprekken in chat-apps, omdat je beter het overzicht bewaart en alle notificaties tegelijk kunt wegvegen. Ook is het mogelijk om de bundel te openen en op een afzonderlijk bericht te reageren.

Doze verbeterd en databesparing

Doze, de energiebesparende functie die geïntroduceerd werd in Marshmallow, is in Android 7.0 verbeterd. Waar de functie momenteel alleen werkt als een Android-toestel stil op tafel ligt, wordt hij in Nougat ook ingeschakeld zodra het scherm uit staat.

Android 7.0 Nougat Archives (6)

Daarnaast biedt Android Nougat een handige functie om op data te besparen. Waar het al mogelijk is om een datalimiet in te stellen, kun je in Nougat een functie activeren die voorkomt dat data op de achtergrond wordt gebruikt. Hierdoor houd je meer MB`s over om te gebruiken. Om te voorkomen dat je belangrijk meldingen mist, kun je apps aan een whitelist toevoegen. Apps op deze lijst mogen wél op de achtergronddata verbruiken.

Onafhankelijke updates

Een groot hekelpunt voor Android is dat updates eerst enkel op de Nexus-platformen beschikbaar zijn. Later volgen de andere smartphones van bijvoorbeeld Samsung en LG. Omdat deze fabrikanten een eigen skin over Android leggen, moeten gebruikers altijd wachten tot de update voor die software is klaargestoomd. Vaak kan dit maanden of zelfs langer duren.

Android 7.0 Nougat Archives (7)

In Android Nougat zijn hints te vinden van een beter updatesysteem. In de bestandsstructuur en partitionering is een scheiding te zien tussen de Android-code en de software die de fabrikant maakt. Als dit onderscheid wordt doorgevoerd, is het mogelijk dat Google beveiligingsupdates voor Android kan uitsturen zonder dat de software van de fabrikant in de weg zit. Updates zouden ook direct voor niet Nexus-toestellen beschikbaar komen.

Kleinere features en verbeteringen

Omdat Android 5.0 (Lollipop) het volledige design van Android heeft aangepast, hoefde Android Marshmallow hier niet zoveel op te verbeteren. Met Android 7.0 worden kleine veranderingen doorgevoerd, maar verwacht geen volledig nieuw ontwerp. Het Material Design is juist gericht op de universele look, wat wordt verpest als Google het over een volledig andere boeg gooit.

Verder voegt Android Nougat veel kleinere features en andere verbeteringen door. Zo is het instellingenscherm vernieuwd, waarbij een hamburgermenu ervoor zorgt dat je sneller tussen secties schakelt. Ook staat onder elk item een status, waardoor je ziet welke verbindingen zijn ingeschakeld en hoe het zit met de accu of het werkgeheugen. In het overzicht van je geopende apps is er ook een knop toegevoegd waarmee je alle apps tegelijk af kunt sluiten.

3D Touch en emoji

Ook ondersteunt Android Nougat emoji unicode 9, wat betekent dat vooral de menselijke emoji er beter uitzien. Het betekent ook dat je bij sommige emoji nu de huidskleur uit kunt kiezen. De tweede preview van Android Nougat voegt daarnaast stortcuts toe aan apps. Deze zorgen ervoor dat je direct naar een bepaald onderdeel van de app kunt springen, zonder dat je hem daarvoor eerst moet openen. Dit is vergelijkbaar met de snelle acties die 3D Touch mogelijk maakt op de iPhone 6S.

Android 7.0 Nougat Archives (9)

Bij de vernieuwde nachtmodus kun je de helderheid en kleurentint zelf aanpassen, en aangeven wanneer de modus moet worden ingeschakeld. Daarnaast moet Android Nougat nog iets sneller en stabieler werken dan vorige Android-versies.

Android for Work

Android for Work, het zakelijke platformen Google dat specifiek is gericht op bedrijven, krijg met Android Nougat een update. Een belangrijke vernieuwing is dat bedrijven een toestel kunnen klaarmaken voor Android for Work door een qr-code te scannen. Daarnaast wordt de veiligheid opgeschroefd, werkprofielen gekoppeld met een VPN-verbinding en kan een smartphone op afstand opnieuw worden opgestart.

Android 7.0 Nougat Archives (10)

Android Nougat 7.0 release

Android 6.0 Marshmallow kwam begin oktober 2015 uit. Android Nougat is vanaf 22 augustus 2016 beschikbaar voor de Nexus 6P,Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 9, Pixel C en General Mobile Android One. De update is over-the-air beschikbaar, wat betekent dat je gebruikers ‘m automatisch op hun toestel binnenkrijgen. Bij toestellen van andere telefoonmakers duurt het (veel) langer voordat ze van de nieuwe Android-versie worden voorzien. Inmiddels zijn de meeste belangrijke Android-smartphones van Nougat voorzien. In onsAndroid 7.0 update-overzichtzie je wanneer jouw smartphone een update krijgt, of al is bijgewerkt.

Android Nougat is de opvolger van Android 6.0 (Marshmallow). Deze nieuwe Android-versie biedt weer enkele handige functies voor je Android-toestel. Google heeft diverse testversies van Android Nougat beschikbaar gemaakt, die makkelijker dan ooit te installeren is. Google maakte bekend in juni bekend dat Android 7.0 Nougat de volledige naam is van het besturingssysteem.

Lees verder na de advertentie.

Steun Android Planet

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android Nougat videoreview

Android 7.0 Nougat Archives (11)

→ Check ook ons Android 7.0 update-overzichtom tezien welke toestellen de Android 7.0-update krijgen. Dit overzicht wordt dagelijks bijgewerkt.

Nieuwe functies in Android 7.0

Android Nougat biedt een boel nieuwe functies voor je smartphone en tablet. De onderdelen waarvan bekend is dat ze in de update terugkomen, hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • Twee apps tegelijk tonen met splitscreenmodus
  • Picture-in-picture-modus voor video’s
  • Automatische updates op de achtergrond
  • VR-modus maakt het besturingssysteem geschikt voor virtual reality
  • Nieuwe look voor mapjes
  • Sluit alle apps tegelijk met een nieuwe knop
  • Nieuwe en betere emoji
  • Nieuwe notificaties om sneller berichten te sturen
  • Doze verbeterd en databesparingmodus
  • Een geheel vernieuwd instellingenmenu
  • Meer mogelijkheden voor Android for Work
  • Diverse bugfixes en stabiliteitsverbeteringen
  • Android Nougat releaseop 22 augustus 2016

Steun Android Planet

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Twee apps tegelijk tonen met splitscreenmodus

Met de splitscreenmodus kun je op je Android-toestel twee apps tegelijk draaien. De apps nemen dan elk de helft van het scherm in beslag. Deze functie was al onderdeel van een previewversie van Android Marshmallow, maar niet meer terug te vinden in de uiteindelijke release van Android 6.0. Mogelijk werkte het systeem nog niet helemaal naar wens, maar nu heeft Google er een jaar langer aan gewerkt.

Android 7.0 Nougat Archives (12)

Het scherm wordt in tweeën verdeeld door van onderen naar boven te swipen. Hierna wordt de grootte van de apps aangepast aan de hoeveelheid ruimte die ze op het scherm krijgen. Op Android-smartphones worden de apps boven en onder elkaar geplaatst, terwijl applicaties op tablets naast elkaar worden getoond. Applicaties passen zich automatisch aan wanneer je de smartphone in de landschapsmodus gebruikt.

Een vergelijkbare functie is al een tijdje aanwezig op toestellen van Samsung en LG, maar het is nog niet standaard onderdeel van het Android-besturingssysteem. Ook Apple heeft een splitscreenmodus toegevoegd in de laatste versies van iOS.

Picture-in-picture-modus voor video`s

Android 7.0 Nougat bevat ook een handige picture-in-picture-modus. Deze functie werkt op eenzelfde manier als de YouTube-app. Het is mogelijk om video`s te verkleinen en verplaatsen, zodat je tegelijkertijd een andere app kunt opstarten. Multitasken wordt hierdoor makkelijker, omdat je bijvoorbeeld je mail-app kunt starten terwijl je een video bekijkt.

Android 7.0 Nougat Archives (13)

Automatische updates

Misschien wel de handigste verbetering is dat beveiligingsupdates met Android Nougat op de achtergrond worden gedownload en geïnstalleerd. Dit betekent dat je zelf niet meer de instellingen hoeft in te duiken om updates te installeren, omdat dit automatisch door het systeem zelf wordt gedaan. Een fijne feature, omdat je zo nog sneller alle beveiligingsupdates draait. Daarnaast zijn de meldingen van apps die aan het updaten zijn, in Android Nougat verdwenen.

VR-modus

Google geeft steeds meer prioriteit aan virtual reality en daarom is er een VR-modus in Android 7.0 Nougat verwerkt. Dit maakt het besturingssysteem geschikter voor virtual reality. De meeste fabrikanten kunnen straks aan de slag met de modus, al ontbreken Lenovo en Sony in het rijtje.

Nieuwe notificaties

Android 7.0 Nougat Archives (15)

In Android Nougat gaan ook de notificaties op de schop. Naast een verbeterd uiterlijk is een Direct Reply-functie toegevoegd. Met deze nieuwe feature is het mogelijk om sneller op berichten te reageren. Dit werkt op eenzelfde manier als bij Facebook Messenger en Google Hangouts. Gebruikers kunnen vanuit de notificatiebalk een reactie op een bericht typen en versturen. Handig is dat in Android Nougat elke app van deze optie gebruik kan maken.

Ook nieuw is dat Android Nougat notificaties bundelt. Ontvang je meerdere meldingen uit dezelfde app, dan worden ze gebundeld tot één notificatie. De verbetering komt vooral van pas bij groepsgesprekken in chat-apps, omdat je beter het overzicht bewaart en alle notificaties tegelijk kunt wegvegen. Ook is het mogelijk om de bundel te openen en op een afzonderlijk bericht te reageren.

Doze verbeterd en databesparing

Doze, de energiebesparende functie die geïntroduceerd werd in Marshmallow, is in Android 7.0 verbeterd. Waar de functie momenteel alleen werkt als een Android-toestel stil op tafel ligt, wordt hij in Nougat ook ingeschakeld zodra het scherm uit staat.

Android 7.0 Nougat Archives (16)

Daarnaast biedt Android Nougat een handige functie om op data te besparen. Waar het al mogelijk is om een datalimiet in te stellen, kun je in Nougat een functie activeren die voorkomt dat data op de achtergrond wordt gebruikt. Hierdoor houd je meer MB`s over om te gebruiken. Om te voorkomen dat je belangrijk meldingen mist, kun je apps aan een whitelist toevoegen. Apps op deze lijst mogen wél op de achtergronddata verbruiken.

Onafhankelijke updates

Een groot hekelpunt voor Android is dat updates eerst enkel op de Nexus-platformen beschikbaar zijn. Later volgen de andere smartphones van bijvoorbeeld Samsung en LG. Omdat deze fabrikanten een eigen skin over Android leggen, moeten gebruikers altijd wachten tot de update voor die software is klaargestoomd. Vaak kan dit maanden of zelfs langer duren.

Android 7.0 Nougat Archives (17)

In Android Nougat zijn hints te vinden van een beter updatesysteem. In de bestandsstructuur en partitionering is een scheiding te zien tussen de Android-code en de software die de fabrikant maakt. Als dit onderscheid wordt doorgevoerd, is het mogelijk dat Google beveiligingsupdates voor Android kan uitsturen zonder dat de software van de fabrikant in de weg zit. Updates zouden ook direct voor niet Nexus-toestellen beschikbaar komen.

Kleinere features en verbeteringen

Omdat Android 5.0 (Lollipop) het volledige design van Android heeft aangepast, hoefde Android Marshmallow hier niet zoveel op te verbeteren. Met Android 7.0 worden kleine veranderingen doorgevoerd, maar verwacht geen volledig nieuw ontwerp. Het Material Design is juist gericht op de universele look, wat wordt verpest als Google het over een volledig andere boeg gooit.

Verder voegt Android Nougat veel kleinere features en andere verbeteringen door. Zo is het instellingenscherm vernieuwd, waarbij een hamburgermenu ervoor zorgt dat je sneller tussen secties schakelt. Ook staat onder elk item een status, waardoor je ziet welke verbindingen zijn ingeschakeld en hoe het zit met de accu of het werkgeheugen. In het overzicht van je geopende apps is er ook een knop toegevoegd waarmee je alle apps tegelijk af kunt sluiten.

3D Touch en emoji

Ook ondersteunt Android Nougat emoji unicode 9, wat betekent dat vooral de menselijke emoji er beter uitzien. Het betekent ook dat je bij sommige emoji nu de huidskleur uit kunt kiezen. De tweede preview van Android Nougat voegt daarnaast stortcuts toe aan apps. Deze zorgen ervoor dat je direct naar een bepaald onderdeel van de app kunt springen, zonder dat je hem daarvoor eerst moet openen. Dit is vergelijkbaar met de snelle acties die 3D Touch mogelijk maakt op de iPhone 6S.

Android 7.0 Nougat Archives (19)

Bij de vernieuwde nachtmodus kun je de helderheid en kleurentint zelf aanpassen, en aangeven wanneer de modus moet worden ingeschakeld. Daarnaast moet Android Nougat nog iets sneller en stabieler werken dan vorige Android-versies.

Android for Work

Android for Work, het zakelijke platformen Google dat specifiek is gericht op bedrijven, krijg met Android Nougat een update. Een belangrijke vernieuwing is dat bedrijven een toestel kunnen klaarmaken voor Android for Work door een qr-code te scannen. Daarnaast wordt de veiligheid opgeschroefd, werkprofielen gekoppeld met een VPN-verbinding en kan een smartphone op afstand opnieuw worden opgestart.

Android 7.0 Nougat Archives (20)

Android Nougat 7.0 release

Android 6.0 Marshmallow kwam begin oktober 2015 uit. Android Nougat is vanaf 22 augustus 2016 beschikbaar voor de Nexus 6P,Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 9, Pixel C en General Mobile Android One. De update is over-the-air beschikbaar, wat betekent dat je gebruikers ‘m automatisch op hun toestel binnenkrijgen. Bij toestellen van andere telefoonmakers duurt het (veel) langer voordat ze van de nieuwe Android-versie worden voorzien. Inmiddels zijn de meeste belangrijke Android-smartphones van Nougat voorzien. In onsAndroid 7.0 update-overzichtzie je wanneer jouw smartphone een update krijgt, of al is bijgewerkt.

Steun Android Planet

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android 7.0 Nougat Archives (2024)

FAQs

Is Android 7 Nougat still supported? ›

There will be no further software fixes rolled out towards Android 7. x. New device registrations on Android devices running 7. x, may continue to work, but are intended to be blocked in releases beyond 1st Sep 2023 date and are targeted to be blocked by 1st April 2024.

What is Android OS 7.0 or higher? ›

Android 7.0 brings new features for performance, productivity, and security. Test your apps with new system behaviors to save power and memory. Take advantage of multi-window UI, direct reply notifications and more.

Is Android 7 good? ›

It's a super smart system and will mean that future Android updates will happen with much less waiting and worry. Except that, well, if you don't have a Nexus device there's no telling when or even if you'll get an operating system update. My gripes about the Google App aside, overall I am happy with Nougat.

What device uses Android Nougat 7.1 2? ›

We're expecting to launch the final release of the Android 7.1. 2 in just a couple of months, Like the beta, it will be available for Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, and Pixel C devices.

Is Android 7 still good in 2024? ›

Since Android 7 and older rely on DST Root CA X3, this basically means completely dead end from Oct 2024, not even a work around. Well, the work around are equally bad news. Either not use lets encrypt, or upgrade firmware of all the android smart devices.

How old is Android 7.0 Nougat? ›

The final Beta Preview, 5, was released on July 18, 2016. Android 7.0 was officially released on August 22, 2016, with the Nexus 6, 5X, 6P, 9, Nexus Player, Pixel C, and General Mobile 4G as the first devices to receive the update.

What is the oldest Android version still supported? ›

As of April 2024 Lollipop is the oldest version of Android still supported by Google Play Services.

Is Android KitKat still usable? ›

Google Ends Support for Android 4.4 KitKat: What it Means for Users. Google recently announced its decision to discontinue support for Android 4.4 KitKat in new releases of Google Play Services starting from August 2023. Launched back in October 2013, KitKat will lose its support just before its 10th anniversary.

How to upgrade Android version 7 to 10? ›

Updating your Android.
  1. Make sure your device is connected to Wi-Fi.
  2. Open Settings.
  3. Select About Phone.
  4. Tap Check for Updates. If an update is available, an Update button will appear. Tap it.
  5. Install. Depending on the OS, you'll see Install Now, Reboot and install, or Install System Software. Tap it.

How much RAM does Android 7 need? ›

Minimum Requirements are 1Ghz processor and 1GB RAM. Android 7.0 should work absolutely fine with 1GB of RAM if you install nothing but just WhatsApp on your smartphone. Atleast 2.5–3GB of RAM is required for smooth running of Android 6.0 and above in case you plan to run games/Facebook as well.

Is Android 7 secure? ›

Android 7.0 is officially here with plenty of Nougat goodness. Following five developer previews since March, Nougat improves on prior versions of Android with strengthened security features, improved management capabilities and increased user control that can boost productivity for your employees.

Can Android 7.0 be updated? ›

If your devices are available for Android 8.0 upgrade now, you can directly update Android 7.0 to 8.0 through OTA then: Once again: Do remember to backup your personal data or important files first before you start the OTA Android 8.0 update.

Does Google support Android 7? ›

Chrome 119 is the last version of Chrome that will support Android 7.0 (Nougat). Chrome 120 (tentatively scheduled for release on December 5th, 2023) is the first version of Chrome that requires Android 8.0 (Oreo) or later.

What is required for Android Nougat? ›

Android nougat requires minimum 512 mb ram, but phone will work slow with 512 mb ram hence consider atleast 1 gb. ARM version 5 or higher is required for code execution. also a minimum of 8 gb internal space is necessary .

Do apps still work on Android 7? ›

Yes as long your android version supports the latest apps. Its not bad if you are using older android version but the problem is that old versions don't get much support and don't have many features that the newer versions have. Many apps and games are only compatible with new android versions.

Which Android version is not supported anymore? ›

Android OS
ReleaseReleasedSecurity Support
5 'Lollipop'9 years ago (12 Nov 2014)Ended 6 years ago (01 Mar 2018)
4.4 'KitKat'10 years ago (31 Oct 2013)Ended 6 years ago (01 Oct 2017)
4.1 'Jelly Bean'11 years ago (09 Jul 2012)No
4 'Ice Cream Sandwich'12 years ago (18 Oct 2011)No
20 more rows
Mar 9, 2024

Can I upgrade Android version 7 to 10? ›

Yes, it's possible to update the Android version on your device. The process is generally simple, but you might need to do some research into the specific model of your phone before you begin. First, you'll want to check what version of Android is currently installed on your phone.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 5525

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.